21-06-2024

Walter 25 jaar in dienst!

22 juni is het 25 jaar geleden dat Walter een contract tekende bij de voorganger van K+, Kanters & Partners. Na een succesvolle stage werd hij ingelijfd om aan de slag te gaan met de advisering van de werktuigkundige installaties. Hij bouwde gestaag brede kennis op, zag kansen voor 3D-ontwerpen en BIM trajecten toen nog vrijwel niemand ook nog maar van Revit had gehoord en zorgde ervoor dat K+ daarin voorop liep.

In alle rust ontwerpt hij duurzame installaties, kritisch nadenkend over de beste oplossing. Hij laat zich niet opjagen, als je hem wat vraagt denkt hij eens rustig na, weegt af en vertelt dan wat zijn gedachten en oplossingen zijn. Discussies met opdrachtgevers of installateurs voert hij op eenzelfde manier. Ook als ons advies in twijfel wordt getrokken. Maar zelden zien mensen er zo stralend uit als Walter als hij vertelt dat hij zijn gelijk heeft aangetoond.

De rust straalt hij ook uit naar jongere collega’s, die hij wegwijs maakt in het vakgebied. Hij deelt royaal zijn kennis, zorgt voor diepgang maar verlangt van hen ook een grote inzet. Alleen zo krijg je kwaliteit, kennis en kunde.

Een collega waar je alleen maar trots op kan zijn. En dat al 25 jaar lang! 

Ga terug