18-12-2021

Aan de Stadsmuur Venlo

Ons dagelijks werk is de plannen van anderen mee te helpen verwezenlijken. Dit doen we met heel veel plezier. Vaak zit het mee, soms zit het tegen. Bijvoorbeeld als we met tenders meedoen. Veel tijd wordt erin gestoken, niet in de laatste plaats door de architect, maar er kan er maar een de winnaar zijn. 

En dat zijn we helaas niet altijd. Maar deze keer wel: samen met Janssen de Jong Bouw, DiederenDirrix en Aveco de Bondt deden we mee aan een tender van Woonwenz voor de realisatie van een appartementengebouw met 34 sociale huurwoningen en parkeerkelder in de wijk Aan de Stadsmuur in Venlo.

Nog voor de bouwvak begonnen we en raakten samen steeds enthousiaster over het ontwerp: we belandden in een ware flow, oplossingen werden gezocht en snel gevonden, de overleggen verliepen gestroomlijnd, constructief en heel gezellig. En dan is er natuurlijk niets mooier dan dat je ook daadwerkelijk wint.

Komend jaar gaan we de WABO aanvraag afronden zodat na de bouwvak kan worden gestart met de bouw. Echt iets om naar uit te zien!

Beeld: DiederenDirrix

Ga terug