31-08-2018

Nieuw hoofdkantoor REV’IT te Oss

REV’IT! is een toonaangevende naam in de motorkledingindustrie, wereldwijd bekend om hun design, prestaties en innovaties.

Vanwege de doorgemaakte groei wordt een nieuw hoofdkantoor aan de Vorstengrafdonk in Oss gerealiseerd. Bij een toonaangevend bedrijf hoort natuurlijk ook een toonaangevend gebouw, zodat cepezed architecten is geselecteerd om de nieuwbouw voor REV’IT! te ontwerpen. Het plan, op een zichtlocatie aan de snelweg, bestaat uit twee bouwstroken, gekoppeld middels een lichtstraat. Aan de ene zijde bevindt zich het kantoordeel, waarin ook de showroom en het eigen testlab zijn opgenomen. Aan de andere zijde bevindt zich het warehouse, waarbij nu al rekening wordt gehouden met een mogelijke uitbreiding.

K+ Adviesgroep adviseert hierbij de technische installaties, brandveiligheid, bouwfysica en akoestiek. Het gebouw wordt - uiteraard - all-electric, waarbij de installaties mooi worden geïntegreerd in het ontwerp. Door de grote open ruimte ontstaan uitdagingen op het gebied van brandveiligheid en akoestiek die gaandeweg worden opgelost, zodat REV’IT in 2019 zal beschikken over een prachtig, veilig en comfortabel gebouw.


afbeelding gemaakt en ter beschikking gesteld door Cepezed

Ga terug